Kjemikalie- og gasskap

Sikkerhet er det aller viktigste på et skolelaboratorie. Man skal utføre forsøk i naturfagsundervisningen, noe som kan medføre en viss risiko. Det er derfor meget viktig å lære elever opp til å håndtere både utstyr og kjemikalier med forsiktighet og respekt. Mange av dagens elever vil senere i arbeidslivet komme over kjemikalier selv om de ikke nødvendigvis jobber på et laboratorie. Se oversikt over utstyret under som alle går på sikkerhet i laboratoriet.

Våre kjemikalieskap er til oppbevaring av brannfarlige og giftige kjemikalier. I tillegg leverer vi spesialskap for syrer-og baser, samt for gass. Vi har under tatt med et utvalg av de vanligste skapene som benyttes på norske skoler, men dersom ønskelig kan vi skaffe andre størrelser og mål. Det er også mulig å få skap med elektronisk lås hvis det er ønskelig. Spør oss gjerne om råd. 

Dersom du lurer på hvordan et laboratorie skal innredes, eller hvordan kjemikalier skal oppbevares finnes det mye nyttig informasjon på naturfag.no sin hjemmesider.

kr 9 980,00 Eks. MVA
0
kr 440,00 Eks. MVA
0
kr 19 500,00 Eks. MVA
0