Sensorer/prober

Vernier har ulike sensorer for ulike behov. Noen sensorer krever en datalogger/interface, mens andre kan kobles direkte til datamaskin eller nettbrett og fungere som selvstendige enheter.

  • Standard sensorer: disse sensorene krever en datalogger/interface for å registrere og behandle data på ulike plattform. Foreløpig finnes det størst utvalg av disse sensorene, og passer dermed for skoler med programfag i videregående skole.
  • GoDirect sensorer: Vernier sine nye sensorer krever ikke noen datalogger, men kan kommunisere direkte med enten datamaskin (usb-kabel) eller nettbrett/smarttelefon (blåtann). Sensorene krever heller ikke dataprogram, men benyttes sammen med en gratis applikasjon som lastes ned. Smart, enkelt og rimelig. Denne serien vil utvides den kommende tiden. 
  • USB-sensorer: Vernier sin Go!-serie kobles via USB-kabel direkte til en datamaskin, og krever ingen datalogger. Levers med gratisprogrammet LoggerLite, evt kan man kjøpe LoggerPro for flere funksjoner. Rimelig løsning for de som ønsker det enkelt og ikke krever mange ulike sensorer.
  • WiFi-sensorer: Vernier sin Go!Trådløs-serie består av noen av de mest populære sensorene som kobles trådløst til nettbrett/smarttelefon. Sensorene krever ikke datalogger.