Go Direct® trådløs pH-meter, standard

Go Direct® trådløs pH-meter, standard
Varenr.
28308
Pris
kr 1 343,00 Eks. MVA
Før
kr 1 580,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Denne pH-sensoren kan kobles enten trådløst via blåtann eller kablet med USB kabel til din enhet hvor den viser meget nøyaktige pH-verdier (fungerer med smarttelefoner, nettbrett, Chromebooks, PC og MAC).

Slipp alle irritasjoner med ledninger når du nå kan koble denne sensoren til nettbrettet via blåtann. Perfekt å utføre forsøk med f.eks syre-base titreringer eller en generell overvåkning av pH i ulike væsker. For mange vil dette være det beste valget av pH-måler i kjemiundervisningen, og erstatte eldre bordmodeller. Enheten er komplett med gratis programvare/applikasjon.

pH-måleren består av en pH-elektrode og selve elektrodemåleren. Det betyr at dersom du ønsker kan du benytte den samme elektrodemåleren til å koble på en trikompatibel pH-elektrode, eller en ORP-elektrode. Det er enkelt å bytte mellom de ulike enhetene. Vernier har valgt å utstyre sine GoDirect sensorer med robuste oppladbart batteri. Batterikapasiteten kan du overvåke når pH-måleren er koplet til din enhet gjennom programvaren. Dersom du begynner å få lite batterikapasitet når du måler trådløst, kan man enkelt bare koble den med USB kabelen til en aktuell enhet, og la forsøket gå sin gang uten avbrytelser.

Spesifikasjoner:

  • pH-område: 0.00–14.00
  • Oppløsning: 0,01 pH
  • Nøyaktighet ved ny elektrode(pH): ±0.2
  • Type: Sealed, gel-filled, epoxy body, Ag/AgCl reference
  • Oppbevaringsløsning: pH-4/KCl løsning (10 g KCl i 100 mL buffer pH-4 løsning)
  • Tilkobling: trådløs via blåtann eller kablet via USB
  • gratis applikasjon med mange funksjoner, sjekk ut Graphical Analysis4

Se video for en demonstrasjon;

Relaterte varer

kr 1 800,00 Eks. MVA
0